المقادير:
دجاجه مقطعه 8 قطع-
ماء يغمرالدجاجه-
ملح وبهارت وتوم وشطه-
2ملعقة كاتشب-
2حبة ليمون -
دقيق عادى ودقيق ذره اصفر-
زيت غزير للتحمير.
الطريقة:
نحضر الماء العادى ونضع عليه الملح والفلفل والشطه والكتشب وعصير 2ليمون
والثوم ويقلب الخليط جيداوننقع فيه الدجاج المقطع0000ممكن صدور مخليه00تنقع
من بالليل وتخرج الدجاج من النقع وتغمر فى الدقيق وتترك نصف ساعه فى
الثلاجه ثم تحمر فى الزيت الغزير وتقدم مع المايونيز والف صحه وعافيه
والله مجربه